Nová mobilná aplikácia!

Kancelária vo vrecku

Objavte revolúciu v účtovníctve! Cloudový systém s plnohodnotnou mobilnou aplikáciou, ktorá prinesie do vášho účtovníctva prehľad, digitalizáciu i automatizáciu spracovania dokladov a nákladov. Vyskúšajte ju zdarma.
Funkcie mobilnej aplikácie

Už nikdy nebudete pátrať po stratenej faktúre

alebo požiadavke na úhradu!

Nahrávanie dokladov
Už nikdy nebudete musieť hľadať skener alebo foto-kopírku. S Archiles môžete jednoducho vyfotiť doklady cez váš mobil a automaticky ich údaje vyťažiť a uložiť do digitálneho archívu.
Schvaľovanie dokladov
Čakanie na schválenie a podpísanie dôležitých dokumentov môže byť frustrujúce. Archiles vám umožňuje poslať dokumenty na schválenie a schváliť doklady priamo cez mobilnú aplikáciu, takže nemusíte čakať na fyzické podpisy. To všetko je len pár dotykov na obrazovke vášho telefónu.
Digitálny archív kedykoľvek a odkiaľkoľvek
Toto je miesto, kde sa Archiles stáva vašou skutočnou kanceláriou vo vrecku. Môžete pristupovať k svojim digitálnym dokumentom z akéhokoľvek miesta a kedykoľvek. Či už ste na cestách, doma alebo v práci, máte stále prístup ku všetkým svojim dôležitým informáciám.
Editácia a vyhľadávanie v dokumentoch
Už nebudete musieť prechádzať papierovými haldami dokumentov, aby ste našli to, čo potrebujete. Archiles vám umožňuje jednoducho vyhľadávať a upravovať svoje digitálne dokumenty, čím sa zvyšuje vaša produktivita a organizovanosť.

Vyskúšajte zdarma revolúciu v účtovníctve

Získajte zásadné zrýchlenie (60-90%) práce pri spracovaní účtovných dokladov a kompletný náhľad do ekonomických činností firmy pomocou automatizácie a umelej inteligencie.

účtovné systémy

Podporované účtovné systémy

KONTAKTUJTE Nás

Máte záujem o softvér
alebo vás zaujíma cena či možnosť spolupráce?

Neváhajte nás kontaktovať alebo registrovať
sa a vyskúšať Archiles zadarmo.

    Vaše meno
    Telefónne čislo
    Váš Email
    Váša správa
    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v sekcii ochrana osobných údajov.
    REFERENCIE

    Spracovávajte aj vy doklady jednoduchšie
    a staňte sa ďalším spokojným zákazníkom

    Kristína Volfová

    účtovníčka

    Najviac na aplikácii Archiles oceňujem rýchlosť a jednoduchosť spracovania dokladov, kompatibilitu s viacerými účtovnými softvérmi, prehľadnosť a prístup k dokladom kedykoľvek potrebujem.

    Branislav Styk

    Riaditeľ oddelenia
    produktového manažmentu

    ESET

    Spoločnosť

    Archiles efektívne rieši jeden z hlavných problémov účtovníctva: manuálne spracúvanie účtovných dokladov. Produkt nahrádza zdĺhavú manipuláciu s dokladmi.

    Ján Fukas

    Majiteľ účtovnej firmy

    Berian, s.r.o.

    Spoločnosť

    Vďaka službe Archiles dokážeme efektívnym spôsobom dostať veľké množstvo údajov do účtovného systému. Práca s dokladmi sa stala jednoduchšou vďaka prehľadnému archivačnému systému.

    Rudolf Končok

    Manažér predaja
    kľúčovým zákazníkom

    Slovak Telekom

    Spoločnosť

    Archiles výrazne šetrí čas a jeho inovatívny prístup mení ručné zadávanie údajov do účtovníctva na automatizovaný proces patriaci do 21. storočia.
    Case study vybranej spoločnosti

    Odošleme vám link na stiahnutie daného case study mailom.

      Zákazníci a partneri

      Naši zákazníci a partneri

      telekom-logo
      eea-logo
      Invictum-holdings
      dynamik-logo
      svf-logo